Beter dat het leuk wordt

Hoi Allemaal,

Een nieuw avontuur, een nieuw blog. Aangezien ik van veel mensen hoorden dat ze graag op de hoogte gehouden zouden worden van mijn tijd daar aan de overkant van het water, leek het mij een goed idee om weer een blog op te starten. Dit keer maar in het Nederlands, aangezien ik daar al genoeg Engels voor mijn kiezen krijg;)

Zoals de meeste van jullie inmiddels al weten ga ik naar Cork, Ierland voor een nieuwe baan die ik daar gevonden heb. En volgende week begint mijn avontuur al! Best snel allemaal, aangezien ik de baan pas drie weken terug aangeboden kreeg…

Ik heb inmiddels mijn kamer opgezegd, een koffer gekocht, spullen verkocht en natuurlijk een ticket geboekt. Deze week ga ik verhuizen, nou ja mijn spulletjes uit Utrecht verhuizen grotendeels naar Schagen. Ikzelf ook voor twee daagjes en dan op vrijdag, dan vlieg ik naar mijn nieuwe thuis-stad; Cork.

Al met al is het een hele  verandering; beter dat het leuk wordt! Ik heb er in ieder geval zin in, dus aan enthousiasme zal het niet liggen.

Groetjes,
Manon

Advertisements

One thought on “Beter dat het leuk wordt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s