Huis-strubbelingen en rustig aan doen.

Hoiii,

Hoe gaat het? Hier gaat het iets minder soepel dan de laatste week waar ik over schreef. Afgelopen week hoop moeite gehad om het gas weer aangesloten te krijgen; gelukkig hadden we vanaf dinsdag al wel wat elektrische kachels te leen. Op donderdag hadden we eindelijk verwarming maar op vrijdag was het feest al weer over, de boiler sloeg af en deed het daarna niet meer. Afgelopen weekend werd er een onderdeel vervangen maar helemaal gemaakt is het nog steeds niet. Hij blijft maar afslaan en weer aanslaan. Echt warm is het dus nog steeds niet in het huis.

Naast de verwarming problemen hadden we vorige week ook een lekkage, precies boven een van de rookmelders. Resultaat: een hels lawaai, alle drie de rookmelders gingen af. Inmiddels is het lek gedicht en doen de meeste rookmelders het weer, er zit alleen wel een gat in het plafon in de gang. Naast deze grote minpuntjes waren er ook nog wat kleine incidenten, inmiddels zijn we dus erg bekend bij onze huiseigenaar en de verhuurdersorganisatie waar we bij huren. Ach als dat betekend dat er wat aan gedaan wordt, dan ben ik maar al te graag bekend bij hen.

Hieronder een kleine impressie van het huis.

This slideshow requires JavaScript.

Werktechnisch was het rustig aan-doen deze week. Een zaak per dag in het begin van de week enkel via de email met klanten contact. Naarmate de week vorderde gingen we ook klanten bellen. Voor mij duurde dit even, ik had klanten die zich in een andere tijdzone bevonden of die hun telefoon niet opnamen. Lekker rustig dus. Vrijdag gingen we ook inbound-calls doen (dat mensen jou bellen), best wel zenuwslopend want zo veel kennis hebben we nou ook weer niet. Ik had natuurlijk geluk en kreeg een vreselijke klant aan de telefoon, een man die na twee minuten al zei ‘volgens mij snap je het niet.’ Hij had echt geen geduld en vroeg ondanks mijn pogingen hem te helpen, al vrij snel om de manager. Balen! Nou ja niet elke klant kan vriendelijk en leuk zijn.

Afgelopen vrijdag heb ik de week afgesloten met wat collega’s in een pub hier in Cork; ‘Tom Barry’s’. Leuke plek; als je binnenkwam was het echt een pub maar als je doorliep dan kwam je terecht in een overdekt tuingedeelte. Met verwarmingslampen en de mogelijkheid tot het bestellen van pizza; een perfecte plek om ons loon en het weekend te vieren.

Afgelopen weekend had ik het plan om echt een beetje te gaan ronddwalen en sighseeing maar helaas was ik (en ben ik nog steeds) zwaar verkouden. Ik ben dus het huis niet uit geweest en heb voornamelijk series gekeken in mijn bed.

Hopelijk wordt aankomende week de verwarming echt gemaakt en gaat mijn verkoudheid over. We gaan het zien. Voor nu eindig ik maar even met ‘Have a Good Day!’. (Deze tekst zie je als je de voordeur uitstapt.)

 

XManon

 

 

Advertisements

One thought on “Huis-strubbelingen en rustig aan doen.

  1. Heb je al een kruik of warmwaterzak !!!! je wilt het niet geloven maar de foto van de water kant is bekend .
    Je vader heeft er weleens een feestje gevierd reden te meer om je gauw op te zoeken ,xxxMam

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s