Liefde en tevredenheid (en werk)

Hoi Allemaal,

Het is alweer een nieuwe week maar ik wilde toch nog even een update schrijven over vorige week. Al gaat dit blog voornamelijk over het weekeinde aangezien het vrij rustig was door de week.. Voornamelijk iets terugkerend werk genaamd. Het was de eerste week dat mijn werktijden beter waren, namelijk half 9 tot 5. Best fijn want dat betekende dat ik de bus kan pakken van vijf over 5 en dat ik voor 6e thuis ben. Heerlijk hoor!

Naast de verbeterde werktijden mag ik inmiddels Nederlandse zaken doen. Dat scheelt echt wel een stuk. Mijn Engels is goed maar je merkt dat het gesprek toch wel soepeler gaat in het Nederlands! Sowieso was ik hier ook blij mee omdat het betekende dat we eindelijk iets meer werk gingen doen wat we ook echt gaan doen na Gradbay. Ik was vorige week wel een beetje gefrustreerd dat we en niet de zaken aan het behandelen waren die we gaan behandelen en dan ook nog eens niet in onze eigen talen. Na twee en een halve week had ik dat wel een beetje gezien.

Inmiddels dus Nederlandse zaken dat is alsnog vaak een uitdaging aangezien mijn Technische kennis nog wel enige bijspijkering nodig heeft maar het is wel een leuke uitdaging. Ik leer echt super veel nog steeds en elke zaak is wel weer een nieuw leerpuntje.

Op vrijdag was ik desondanks blij dat de week over was. Niet alleen omdat we die avond een Valentijns feest hadden, georganiseerd door Voxpro maar ook omdat het betekende dat het weekend was en ik het weekend naar Nederland ging.

Eerst de Valentijns party, ik heb me aangemeld bij de Sport & Social club van Voxpro dus daar horen ook feestjes bij. Gratis entree, twee drankjes en spelletjes en voedsel; klonk als een goede deal. Ik had met mijn trainings-buddies afgesproken bij de bushalte vlakbij mijn huis en ging samen met mijn huisgenoten; Floor en Lisa. Uiteindelijk waren we met een klein gezelschap van 6 maar wel allemaal leuke mensen. Lisa, Floor en ik gingen lopend richting de club, omdat Lisa geen buskaart heeft en omdat het maar een kwartier/twintig minuten lopen is. Goede opwarming voor de avond.

Toen we aankwamen rond 9, bleek het nog enorm rustig. Er waren denk total 10 man. Rustig ook wel uitgestorven genoemd. We besloten onze avond niet er door te laten verpesten en hebben het alsnog prima naar ons zin gehad. Ik ging uiteindelijk om 000.20 naar huis en toen was het best druk inmiddels. Ik moest echter wel naar huis aangezien ik de volgende ochtend heel vroeg al een bus moest hebben richting het vliegveld. Na een bus om 8 uur ‘s ochtends en twee uur wachten, een vliegtuig richting Nederland en een trein richting Schagen was ik uiteindelijk om 3 uur ‘s middags waar ik moest zijn. Het valt nog niet mee dat reizen.

Het weekend is daarna omgevlogen, veel eten familie en vrienden en voordat je het weet zit je al weer in een vliegtuig terug. Ach zo gaat dat, het was het in ieder geval zeker waard. Ondanks dat het reizen best vermoeiend was, krijg je er ook energie van om heel even iedereen weer te zien. O en de volle koffer die ik weer mee deze kant opnam, die is ook erg fijn! Haha heerlijk weer nog meer spulletjes hier, nu voelt het nog meer als thuis.

XManon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s