Frisse Lucht en Uitzicht

Hi allemaal,

Hoe gaat het? Hier gaat het wel goed. Ik heb afgelopen weekend iets meer van Cork gezien. Dat was ook wel nodig want erg veel had ik nog niet gezien. Het is nog wel wennen om je tijd zo in te delen dat je het idee hebt dat je meer doet dan alleen slapen en werken. Maar langzamerhand begin ik eraan te wennen. Dit weekend wilde ik heel graag wat meer zien van de stad, dus vrijdag avond heb ik even Google geraadpleegd en daar zag ik iets over de English Market. Een locatie in het centrum dus makkelijk te bezoeken. Ik had al met Lisa afgesproken om naar de stad te gaan dus dat was mooi meegenomen.

We zijn er uiteindelijk maar heel even doorheen gelopen, maar ik snap wel waarom het een bezienswaardigheid is. Er zijn heel veel verschillende verse producten en een het is een authentieke omgeving. Je hebt even niet door dat je in het drukke centrum ben. Niet dat het niet druk is, want dat is het wel. Zeker op zaterdag. Het is meer dat het afgeschermd aanvoelt omdat het een ruimte is die overdekt is.

Zaterdagavond ging ik met Lisa en Floor een drankje doen in Crane Lane; een soort pub-achtige gelegenheid; maar dan anders. Het heeft een overdekt rokers gedeelte, pub gedeelte en een stuk met een podium voor life muziek. Genoeg keuze qua ruimtes dus om een drankje te doen.

Op zondag had ik mezelf voorgenomen om zo weinig mogelijk te ondernemen. Ik heb een poging gedaan om uit te slapen maar tegenwoordig is uitslapen voor mij, als ik kan slapen tot 9 uur. Uiteindelijk ben ik maar opgestaan en ben ik rustig gaan ontbijten. Na een aflevering van een serie kwam Karin langs, of dat ik nog steeds de film The Dressmaker wilde zien. Uiteindelijk heb ik twee films gekeken samen met Karin en toen was ik wel toe aan wat frisse lucht. Ik ben een stuk gaan wandelen. Vlakbij mijn huis is een trap omhoog de heuvel op en die is behoorlijk hoog dus ik wilde wel eens zien waar die uitkwam. De klim was behoorlijk stijl maar het uitzicht was het absoluut waard.

This slideshow requires JavaScript.

Ik ben nog een stuk verder afgedwaald maar uiteindelijk besloot ik maar terug te dwalen want ik moest ook nog terug naar huis. Al met al was het wel lekker om een beetje te verdwalen. Ik kan nu tenminste zeggen dat ik wat meer heb gezien van Cork.

Morgen is het al weer maandag, wat gaat zo een weekend toch snel. Hopelijk is morgen mijn laatste dag in Gradbay en zit ik de rest van de week in Assistbay. Ter verduidelijking waarom; het is bijna hetzelfde werk alleen heb je in Assistbay bijna altijd dezelfde problemen en is het iets meer gefocust op het helpen van nieuwe klanten. Dat zal dus heel wat rustgevender zijn; hopelijk.

Fijne week!

XManon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s