Terug naar het begin

Hoi Allemaal,

Sorry voor het late blog maar ik ging vanavond onverwachts wat anders doen dan het geplande tikken van deze blog.

Michela, een meisje uit het assistteam nodigde mij vandaag uit voor een les Iers volksdansen. Aangezien ik in Ierland ben en het mij leuk leek om meer mensen te leren kennen, besloot ik op de uitnodiging in te gaan. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik gemakshalve even vergeten was dat ik ongelofelijk slecht ben in dansjes waarbij je met snelheid van ledematen moet wisselen. Ik heb vele talenten maar coördinatie is er toch echt niet een van.

Na anderhalf uur en twee dansen, besloot ik een eind aan de avond te breien. Inmiddels was wel duidelijk dat ik echt niet beter ging worden en ik had niet het enthousiasme meer om nog een nieuwe dans aan te leren, waar ik dezelfde pasjes weer net zo slecht in nieuwe volgordes kon uitvoeren. Het was absoluut een hilarische ervaring, eentje die ik ook weer van mijn lijst kan afstrepen maar ik weet wel, dit was eens maar nooit weer.

Voor zover deze week, hier ook nog even een recap van de rest van vorige week. Vorige week was begon niet al te best, ziek zijn is echt niet leuk. De vrije tijd wel, maar het ziek zijn zelf, nee daar was ik na een week wel klaar mee. Gelukkig Kon ik donderdag weer aan de slag, met slechts een overgebleven hoestje was ik fit genoeg om aan het werk te gaan.

Het was donderdag wel echt net alsof ik weer mijn eerste dag had. Mijn assist trainingsgroepje was inmiddels al verhuisd naar Assistbay en het voelde een beetje alsof ik hopeloos te laat aankwam op het feestje.

Gelukkig werd ik niet helemaal aan mijn lot overgelaten. Ik kreeg de eerste dag wat tijd om mijn mailbox door te spitten en mocht vervolgens een assist agent schaduwen. Zelfs zonder enige echte inspanning was ik om 3 uur ‘s middags meer dan gaar en klaar om te gaan. ik moest toen nog tot 6 uur wachten voordat ik eindelijk naar huis mocht. Poeh afzien toch dat werken.

Vrijdag was ook nog best rustig, ik kreeg twee zaken toegewezen en heb daar ongeveer de hele dag over gedaan. Het was echt alsof ik alles weer opnieuw moest uitvinden. Gelukkig ging de tijd wel snel voorbij en was het al weer tijd voor weekend.

Zaterdag heb ik met Floor en Karin per bus het wonderschone Kinsale bezocht. Een plaatsje aan de kust, aan de onderkant van Cork. We hebben een wandeling gemaakt naar een van de twee forten en hebben onwijs genoten van het heerlijke weer. Een zonnetje zie je hier niet vaak dus we hadden absoluut mazzel met het weer. Hieronder enkele foto’s van dit feest.

This slideshow requires JavaScript.

Dat was het weer even. Volgende week meer!

XManon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s