Groen is het juiste woord.

Hoi Allemaal,

Fijne St. Patrick’s Day… Beter laat dan nooit!

Afgelopen donderdag was het hier St. Patrick’s Day. Helaas heb ik er weinig van mee gekregen omdat ik moest werken, maar de stad kleurde wel even groen.Qua gekte is het vergelijkbaar met Koningsdag, overal groene attributen en de stad ligt een soort van stil. Veel bussen gingen niet of hadden een andere route. Gelukkig had ik een lift weten te regelen en hoefde ik niet te stressen of ik wel op mijn werk aan zou komen.

Zaterdag ben ik met Floor richting Cobh gegaan met de trein. Een treinritje van minder dan een half uur. Cobh is een havenstadje wat voornamelijk bekend staat als zijnde de laatste stop van de Titanic. Het bleek echt een zomerbestemming te zijn. Op een dag in maart was het behoorlijk uitgestorven en de meeste winkels en eettentjes waren dan ook dicht. Helaas hadden we beiden weinig interesse in de Titanic Experience dus waren we na een uurtje wel uitgekeken. We besloten de trein weer terug te pakken en op een van de tussen stoppen uit te stappen; Fota.

This slideshow requires JavaScript.

Hier hebben we een stuk gelopen in het park, langs de buitenkant van het Wildflife park van Fota. Even frisse lucht opsnuiven en in de verte hebben we nog wat wilde dieren gespot. Voornamelijk Wallaby’s en een enkele tijger! Het was behoorlijk koud en helaas scheen de zon niet maar het was wel weer fijn om de stad uit te zijn. En het treinreizen was ook leuk. De trein was maar klein maar hij ging op tijd en deed het prima. Het uitzicht vanuit de trein was denk ik nog wel het leukste. Op een gegeven moment hadden we aan beide kanten van de trein water.

Voor zover dit korte berichtje. Tot volgende week!

XManon

 

 

One thought on “Groen is het juiste woord.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s