Vijfentwintig X Feest

Hoi allemaal,

Weer even een update vanuit het momenteel zonnige Ierland. Vorige week maandag was ik jarig en ik kan zeggen dat ik mijn vijfentwintigste verjaardag goed heb gevierd. Ik was in Nederland vorig weekend dus ik kon het mooi in real life met iedereen vieren. Op dinsdag viel het mij wel weer zwaar dat ik weer terug moest naar Ierland, vier daagjes is blijkbaar toch ook nog net te kort.

Woensdag was het gelijk weer aan het werk. Best wel even aanpassen na mijn mini vakantie. Gelukkig heb ik hier amper tijd om te balen, het is eigenlijk altijd wel druk op mijn werk. Een goede extra motivatie was dat het al woensdag was, een werkweek van drie dagen is echt wel een goed idee.

Vrijdag was een baaldag en ik was blij dat het weer weekend was. Lekker relaxen terwijl mijn huisgenootjes intern aan het verhuizen waren. Donderdag was Floor terug naar Nederland gevlogen dus op vrijdag ging Karin richting Floor’s kamer en kon Emma eindelijk in een eigen kamer (Karin’s oude kamer).

Best wel even wennen dat Floor er niet meer is en dat we er een nieuwe Franse (Emma) bij hebben. Maar ze is heel aardig dus dat wennen, dat komt vast wel goed.

Op zaterdag ben ik met Karin richting het centrum gegaan. We begonnen met een korte pitstop in de Crawford Art Gallery, aangezien ik daar al heel vaak langs was gelopen maar nog nooit in was geweest. Toegang is gratis en zodoende werd het echt tijd voor een bezoekje. De exposities waren vrij klein dus we waren snel klaar. Op zich wel aardig maar niet echt een must-see.

Na ons culturele uitstapje keerden we terug naar het originele doel van onze trip richting centrum. Er moest geshopt worden! Vrijdag was betaaldag dus dat zuurverdiende geld moest minstens uitgegeven worden. Enkele uren later kwamen we bepakt en bezakt weer thuis aan. Je kunt wel zeggen dat we allebei wat gevonden hadden.

Zaterdagavond was ik uitgenodigd door Michela bij haar thuis. Eerst ging ik echter nog uit eten met mijn huisgenootjes. Ik had de opdracht gekregen om iets te vinden met cocktails en redelijk geprijsd eten, uiteindelijk eindigde we bij Bodega. Heerlijke cocktails! Haha en eten, dat ook.

Michela bleek een soort feestje voor mij georganiseerd te hebben, dus toen ik binnenkwam, werd er voor mij gezongen en ze had zelfs een taart met kaarsjes om uit te blazen. Echt superlief en onverwacht.

Al met al was het een heel goede week. Veel taart, vrienden, familie en taart, had ik dat al gezegd.;)

XManon

 

Advertisements

One thought on “Vijfentwintig X Feest

  1. Pingback: Reis aan te vatten met een stap | From guestwriters

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s