Hittegolf…

Hoi Allemaal,

Vorige week was hier een hittegolf dus de week bestond voornamelijk uit … Regen!

Aan het eind van de week hadden wij eindelijk wat meer geluk met het weer en scheen de zon ook af en toe. Donderdag en vrijdag waren hele mooie dagen. Dus die dagen viel het werk mij extra zwaar. Gelukkig bleef het ook donderdag ‘s avonds nog aangenaam, en kon ik vrijdag elke keer lekker naar buiten tijdens mijn pauzes. Zodoende heb ik er alsnog wel van kunnen genieten. Vrijdag was het echt wel de mooiste dag, volgens velen de enige dag zomer die we wel eens kunnen krijgen. Ach ja, het is een kwestie van genieten wanneer je kunt en hopen dat mijn geluk mij een handje helpt deze zomer.

Zaterdag vroeg in de ochtend vertrokken mijn huisgenootjes op weekendtripje. Ze hadden alle drie de maandag ook vrij en zodoende een tripje geregeld richting Galway en de Cliffs of Moher. Aangezien ik dat tripje al had gedaan, had ik besloten niet mee te gaan en zodoende was ik het hele weekend in mijn uppie.

Nou was het zaterdag ook nog redelijk weer dus ik besloot zelf ook maar de bonnefooi op te gaan. Ik wilde al tijden naar het strand en zaterdag was het eindelijk zover. Na 40 minuutjes in de bus kwam ik aan in Yougal (wordt uitgesproken als Yall). Op dat moment was het nog bewolkt en stond er best een fris windje maar een half uurtje later trok het helemaal open en scheen de zon. Heerlijk hoor, een hittegolf temperatuur was het zeker niet en mijn bikini had ik niet eens meegenomen, maar het was alsnog heerlijk strandweer. Hieronder enkele plaatjes ter illustratie.

 

This slideshow requires JavaScript.

Hopelijk is dit slechts het begin van een zonnige lente en zomer. Ik heb hoop!

XManon

Advertisements

One thought on “Hittegolf…

  1. Pingback: Reis aan te vatten met een stap | From guestwriters

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s