Herfsttaferelen en weekend bezigheden.

Hoi Allemaal,

Het is al weer november en ik kan niet geloven dat het al weer een maand geleden is dat ik voor het laatste blogde. Inmiddels zit ik hier al meer dan tien maanden. Wie had dat gedacht…

Afgelopen maand stond in teken van herfsttaferelen en weekend bezigheden. Het wordt al vroeg donker dus heel veel spannends door de week doe ik niet. Des te meer reden om het weekend goed te benutten. Ik probeer in ieder geval beide weekenddagen minstens een keer naar buiten te gaan en verder natuurlijk sociale bezigheden in te plannen.

Deze maand ben ik al twee keer uit brunchen geweest op zondag ochtend en ik kan wel zeggen dat dit helemaal niet zwaar valt. Niets zo makkelijk om je bed uit te komen, wetende dat je een goddelijk maal wacht. De eerste brunch was in Tara’s Tearoom, een restaurantje waar ik eerder al eens met Simone van afternoon tea had genoten. Dit keer was het met Tiago, Lara en Esther genieten van brunch met eggs royale (gepocheerde eieren, zalm, toast en hollandaise saus).

img_20161023_112952127

Het weekend daarop waren mijn ouders in Cork dus op zondag was het ook tijd voor uitgebreid ontbijt buiten de deur. Mijn ouders hadden geluk met het weer. Het was heel mild en geen regen te bekennen. Zeker fijn, aangezien ik met mijn moeder twee dagen lang door Cork heb gezworven. Zondag zijn we met zijn drieën naar Cobh geweest aangezien er in Cork niet echt meer wat te bezoeken was.

Een weekend later gingen ik wederom met Lara, Tiago en Esther uit brunchen. Esther woont in Blackrock en had ons uitgenodigd om een klein marktje te bezoeken en vervolgens ergens te brunchen. Uiteindelijk was dat bij Blackrock Castle. Waar ik koos voor mais en feta cakejes met komijn, dragon, gepocheerde eieren en spinazie.

Vorig weekend stond in teken van bowlen. Ik had besloten om een avondje bowlen te organiseren aangezien dit de vorige keer erg gezellig was geweest. Ik had het hele team uitgenodigd maar verwachte eigenlijk wel ongeveer dezelfde mensen. Dit was niet helemaal hoe het uitpakte. Halverwege de week bleek dat Michela ook alle newbies van de training had uitgenodigd. Voordat ik het wist hadden we al een gastenlijst van twintig. Gelukkig bleek de samenwerking met Michela erg makkelijk. Zij zat iedereen achter de vodden om te betalen en ik inde het geld. Zaterdag avond was het wel enigszins chaotisch omdat we maar twee banen hadden maar uiteindelijk was het erg gezellig.

Dit weekend heb ik het rustig gehouden. Vrijdag avond naar Flux geweest, een licht/muziek show in Saint Fin Barre’s Cathedral. Erg kunstzinnig maar ik vond het af en toe iets te veel van het goede. Als je in het donker zit dan is een afwisseling van witte vlakken niet heel rustgevend voor je ogen. Gelukkig was dit maar even en was de rest mooi gedaan.

flux-cork-film-festival1

Zaterdag heb ik lekker uitgeslapen en voornamelijk geluierd op mijn kamer. Dat was al weer tijdens geleden dus hoog nodig. Vandaag ben ik nog wel op stap gegaan. Even boodschappen gedaan en koffie gedronken met Esther en Carlos. Al met al een relaxed weekend, jammer dat het al weer om is.

XManon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s